velvet lampenkap earth stone grey velours

velvet lampenkap earth stone grey

Wij maken onze fluwelen lampenkappen in 6 modellen en die weer in verschillende afmetingen. Op deze pagina vind je alle varianten van de velvet lampenkap in onze velvet earth stone grey velours.

Earth stone grey is een warme kleur grijs velours. Een velvet earth stone grey lampenkap is eigenlijk supermakkelijk te combineren, een allemansvriend.

De lampenkappen zijn voorzien van een E27 fitting die ondiep verzonken is (de diepte staat per diameter vermeld in het artikel overzicht.) Mocht jij een velours lampenkap zoeken met een diepere fitting dan kunnen wij tegen een meerprijs een custom frame laten lassen. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

toch liever een lampenkap in een andere kleur dan grijs velours?

klik hieronder op het overzicht om een andere kleur velvet te bekijken. Wij maken momenteel lampenkappen in tien verschillende kleuren velours. Voor een velvet lampenkap ben je bij LouLouLight dus helemaal aan het goede adres!

Velvet Lampenkap Castle RoseVelvet Lampenkap Snow WhiteVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet Lampenkap VanillaVelvet lampenkap Dark Secret BlackVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap Honey Glow

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel