velvet lampenkap castle rose velours

velvet lampenkap castle rose

Wij maken onze fluwelen lampenkappen in 6 modellen en die weer in verschillende afmetingen. Op deze pagina vind je alle varianten van de velvet lampenkap in onze velvet castle rose velours. 

Castle rose is een vergrijsde tint oud roze fluweel, subtiel en romantisch, maar tegelijkertijd ook nog stoer. Deze velvet lampenkappen zijn uitstekend te combineren met grijs en groen tinten, of met beige en andere natuurtinten.

De lampenkappen zijn voorzien van een E27 fitting die ondiep verzonken is (de diepte staat per diameter vermeld in het artikel overzicht.) Mocht jij een velours lampenkap zoeken met een diepere fitting dan kunnen wij tegen een meerprijs een custom frame laten lassen. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

toch liever een lampenkap in een andere kleur dan oudroze velours?

klik hieronder op het overzicht om een andere kleur velvet te bekijken. Wij maken momenteel lampenkappen in tien verschillende kleuren velours. Voor een velvet lampenkap ben je bij LouLouLight dus helemaal aan het goede adres!

Velvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Snow WhiteVelvet Lampenkap VanillaVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet lampenkap Dark Secret BlackVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet Lampenkap Dark Chocolate

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel