velvet lampenkap burgundy red velours

velvet lampenkap burgundy red

Wij maken onze fluwelen lampenkappen in 6 modellen en die weer in verschillende afmetingen. Op deze pagina vind je alle varianten van de velvet lampenkap in onze velvet burgundy red velours. 

Een mooie diep wijnrode kleur, vandaar burgundy, of bordeaux rood met een heel klein vleugje purper, zoals de schilletjes van de rode wijn druif. Een hele chique kleur rood voor een lampenkap. Rood velours lampenkappen doen denken aan het theater en burlesque sferen.

De lampenkappen zijn voorzien van een E27 fitting die ondiep verzonken is (de diepte staat per diameter vermeld in het artikel overzicht.) Mocht jij een velours lampenkap zoeken met een diepere fitting dan kunnen wij tegen een meerprijs een custom frame laten lassen. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

toch liever een lampenkap in een andere kleur dan rood velours?

klik hieronder op het overzicht om een andere kleur velvet te bekijken. Wij maken momenteel lampenkappen in tien verschillende kleuren velours. Voor een velvet lampenkap ben je bij LouLouLight dus helemaal aan het goede adres!

Velvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap Castle RoseVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap VanillaVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet lampenkap Dark Secret BlackVelvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Snow White

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel