velvet lampenkap vanilla creme velours

velvet lampenkap vanilla

Wij maken onze fluwelen lampenkappen in 6 modellen en die weer in verschillende afmetingen. Op deze pagina vind je alle varianten van de velvet lampenkap in onze velvet vanilla velours. 

Velvet vanilla is bijna witte fluweel, maar met een heel lichte vanille tint. Zoals het haverschuim op je cappucino, heerlijk romige velvet lampenkappen, niet helemaal spierwit, maar een warme offwhite velours. 

De lampenkappen zijn voorzien van een E27 fitting die ondiep verzonken is (de diepte staat per diameter vermeld in het artikel overzicht.) Mocht jij een velours lampenkap zoeken met een diepere fitting dan kunnen wij tegen een meerprijs een custom frame laten lassen. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

toch liever een lampenkap in een andere kleur dan roomwit velours?

klik hieronder op het overzicht om een andere kleur velvet te bekijken. Wij maken momenteel lampenkappen in tien verschillende kleuren velours. Voor een velvet lampenkap ben je bij LouLouLight dus helemaal aan het goede adres!

Velvet Lampenkap Snow WhiteVelvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Castle RoseVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet lampenkap Dark Secret Black

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel