lampenkap zwart velours

velvet lampenkap dark secret black

Wij maken onze fluwelen lampenkappen in 6 modellen en die weer in verschillende afmetingen. Op deze pagina vind je alle varianten van de velvet lampenkap in zwart velours. 

Eigenlijk is het helemaal niet zo'n groot geheim. De velvet dark secret black is gewoon een diep diep diep zwarte fluweel. Zoek je een zwarte velours lampenkap? Velvet dark secret black is de lampenkap voor jou...

De lampenkappen zijn voorzien van een E27 fitting die ondiep verzonken is (de diepte staat per diameter vermeld in het artikel overzicht.) Mocht jij een velours lampenkap zoeken met een diepere fitting dan kunnen wij tegen een meerprijs een custom frame laten lassen. Stuur ons een bericht voor meer informatie. 

toch liever een lampenkap in een andere kleur dan zwart velours?

klik hieronder op het overzicht om een andere kleur velvet te bekijken. Wij maken momenteel lampenkappen in tien verschillende kleuren velours. Voor een velvet lampenkap ben je bij LouLouLight dus helemaal aan het goede adres!

 

Velvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap Castle RoseVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap VanillaVelvet Lampenkap Snow White

 

© 2018 - 2022 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel