Velvet lampenkappen

Velvet lampenkappen van LouLouLight in 10 Kleuren

Wanneer je op zoek bent naar lampenkappen die jouw inrichting een weldadige en luxe uitstraling geven, dan is LouLouLight de juiste partner. Met onze lampenkappen van velvet of velours laat je het licht in jouw huis pas echt stralen. Door de ondoordringbaarheid van deze lampenkappen wordt het licht naar boven en beneden geleid. Het verandert daarmee geheel de sfeer van jouw interieur en zorgt ervoor dat de schoonheid van jouw decoraties goed naar voren komen. Velvet lampenkappen zorgen voor een royale stemming en geven je huiskamer een chique uitstraling. Precies zoals je dat bijvoorbeeld ziet in een eersteklas hotel.

Velvet lampenkap Dark Secret BlackVelvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap VanillaVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap Castle RoseVelvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet Lampenkap Snow White

Wat zijn velvet lampenkappen?

Velvet, zo lijkt het, is nooit uit de mode geweest. De weelderige kwaliteiten geven een vleugje luxe aan onze interieurs en voor velvet lampenkappen is het niet anders. Fluweel is een toegankelijk materiaal voor het maken van lampenkappen met een persoonlijk tintje.

De combinatie van het velvet met de bronskleurige backing geeft de lampenkap een extra chique uitstraling. De kleur van de binnenkant dient als reflector die de warme tinten van het licht benadrukt. Een lichtbron met een lagere kleurtemperatuur zal de binnenkant meer zilver kleuren en bij een hogere kleurtemperatuur neigt de reflector richting goud. Naast fluweel of velours vind je bij ons ook lampenkappen die gemaakt zijn van andere materialen als linnen lampenkappen.

Unieke velvet lampenkappen van LouLouLight 

Wij houden ervan om de dingen op onze eigen wijze te doen. Zo zijn wij toegewijd aan onze producten en al onze ontwerpen worden dan ook met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Vakmanschap gaat bij ons boven alles en daarbij zijn een oog voor detail en de finishing touch toonaangevend. Ook de manier waarop de lampenkap bij jou aankomt is van belang. Iedere lampenkap wordt daarom met aandacht en deskundigheid ingepakt, zodat het ongedeerd bij jou aankomt. 

Verder letten wij op de duurzaamheid en gebruiken wij milieuvriendelijke materialen. Ook werken we zo veel mogelijk met plaatselijke leveranciers om de supply chain zo kort mogelijk te houden. 

lampenkap 2520 velvet burgundylampenkap velvet 2028 bruinlampenkap velvet 2535 groen

Velvet lampenkappen kleuren 

Bij LouLouLight vind je velvet lampenkappen die passen in een koninklijk decor. Ze hebben meestal zachte tinten en komen in een verscheidenheid aan interessante en aantrekkelijke stijlen, vormen en maten. Ook aan de kleuren is gedacht. Met onze selectie aan kleuren vind je een veelvoud aan mogelijkheden die er zijn voor jouw inrichting. Onze velvet lampenkappen komen in de volgende kleuren: 

Dark Secret Black, Dark Chocolate, Velvet Mud, Velvet Vanilla, Honey Glow, Castle Rose, Earth Stone Grey, Deep Forest Green, Burgundy Red en Snow White. LouLouLight heeft een groot assortiment aan velvet lampenkappen. Bestel snel en gemakkelijk online of neem hier direct contact op. 

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel