velvet lampenkappen

wij maken velvet lampenkappen in 10 kleuren 

wij hebben op dit moment tien verschillende kleuren velours in de collectie, dus als je velvet lampenkappen zoekt dan zit je bij LouLouLight goed. 

Velvet lampenkap Dark Secret BlackVelvet Lampenkap Dark ChocolateVelvet lampenkap MudVelvet Lampenkap VanillaVelvet Lampenkap Honey GlowVelvet Lampenkap Castle RoseVelvet Lampenkap Earth Stone GreyVelvet Lampenkap Deep Forest GreenVelvet Lampenkap Burgundy RedVelvet Lampenkap Snow White

fluwelen lampenkappen

Velours of velvet lampenkappen zijn de laatste jaren erg trendy, maar fluweel is al heel lang geliefd bij koningen en welgestelden.

Het weven van velours is een techniek die al rond 1400 vanuit Azië naar Europa is gekomen. Van oudsher werd velours gebruikt voor kostbare kleding. En nog steeds geeft fluweel een gevoel van luxe en weelde, ook in je interieur niet te weerstaan. Wij maken er dus maar wat graag lampenkappen van. 

Velvet lampenkappen passen perfect in de Hotel Chic sfeer, maar ook bij een meer Boho of Gatsby inrichting komen deze lampenkappen uitstekend tot hun recht.

velours met platina backing

Het fluweel dat wij gebruiken wordt gecacheerd op een platina kleurige backing, voor nog meer luxe uitstraling en warmer licht. De lampenkap zelf is niet lichtdoorlatend. Het velours licht dus niet op maar het licht komt indirect van boven en onder de lampenkap.

Wij zijn gek op fluweel.

Fluweel, velours, velvet, hoe je het ook noemen wilt; we love it!

Het zachte aaibare van deze stof gecombineerd met de weelderige uitstraling van luxe en overdaad: Hollywood Regency to the max, glamourous en chique.

 

lampenkap 2520 velvet burgundylampenkap velvet 2028 bruinlampenkap velvet 2535 groen

 

© 2018 - 2022 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel