CreateWow

In 2021 is LouLouLight een bijzondere samenwerking aangegaan met CreateWow Interior Design. Samen werken wij nu aan een speciale lijn van LouLouLight by CreateWow verlichting.

Coco Gold Edition

Hella van CreateWow was op zoek naar bijzondere verlichting voor haar eigen huis en was gevallen voor de Coco hanglamp. Zij stuurde ons een mail of wij die niet voor haar in een speciale kleur konden maken, zodat hij echt perfect in haar interieur zou passen.

Het resultaat is de Gold Edition van de Coco hanglamp. Een tijdloze, warme en chique kleur die niet alleen perfect in haar huis past, maar ook perfect combineert met de trendkleuren van dit moment.

Coco Gold Edition

Samenwerking

"Ik was meteen onder de indruk van de stijl van Hella. De manier waarop zij interieurstyling benadert ligt heel erg in de lijn met wat ik wil uitstralen met de verlichting van LouLouLight. Ik denk dat onze stijlen mooi in elkaars verlengde liggen en ben heel benieuwd wat onze samenwerking gaat brengen" - Rogier van LouLouLight.com

Giveaway

Om de nieuwe samenwerking te vieren hebben wij besloten om zo'n prachtige Coco Gold weg te geven aan een van onze volgers op Instagram.

Meedoen?

Wat moet je doen om kans te maken op de Coco Gold Edition by CreateWow?

Volg de instagram accounts van LouLouLight en CreateWow (zie link hieronder). Like de giveaway post en vertel in de comments waarom jij deze lamp wilt winnen.

Meedoen kan tot en met 9 mei 20:00 (CET), uit alle deelnemers selecteren wij een winnaar. Deze zullen wij op 13 mei via social media bekend maken. Wij zullen contact opnemen met de winnaar voor de verzendgegevens. Verzendkosten binnen Nederland zijn inbegrepen.

Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, ondersteund door of gerelateerd aan Instagram.

 

© 2018 - 2023 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel