per pagina
per pagina

Lampenkappen met prints

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar mooie nieuwe prints om lampenkappen mee te maken. Er is bijna niks leukers (vinden wij) dan de markten en groothandels af te struinen op zoek naar net die ene spannende of prachtige print die geweldig zou staan in je interieur. 

verschillende prints

Wij maken lampenkappen in allerlei verschillende prints. Zoals de beroemde "Rijksmuseum"-print van Davidsz. de Heem, of onze schitterende en zeer populaire pauwen prints en natuurlijk de exotische Bobcat of de ondeugende apen prints. Houd deze pagina in de gaten voor alle exclusieve limited edition print kappen die wij maken. Wij voegen regelmatig nieuwe prints toe. Je kunt ook onze facebookpagina of instagram volgen, daar zullen alle nieuwe prints op voorbijkomen. Uiteraard vinden we het ook superleuk om te zien hoe onze lampenkappen (met of zonder print) bij jou staan, je kunt ons op instagram taggen: @loulou.light

afmetingen lampenkappen

Wij bieden hier een selectie aan van de afmetingen waarop de verschillende prints het beste tot hun recht komen. Vaak past een print niet op alle verschillende maten lampenkappen die wij kunnen maken; Je wilt natuurlijk liever geen onthoofde apen of pauwen op je lampenkap. Je ziet hier de afmetingen die wij zelf het mooist vinden passen bij elke print, maar we zouden op verzoek ook nog andere maten kunnen maken.

speciale wensen voor prints?

Heb je nou een suggestie voor een print of een verzoek, misschien een speciale maat voor een lampenkap die wij hier niet aanbieden? Laat het ons weten op info@louloulight.com, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

© 2018 - 2021 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel