Veelgestelde vragen:

Bestellen en Verzenden 

Versturen jullie ook wereldwijd?

Wij zijn in principe geen fan van spullen die de halve wereld over reizen dus we houden het liever lokaal. Vandaar dat je in de winkelwagen maar een beperkt aantal landen kunt kiezen voor standaard verzending. Maar als je nou echt niet zonder onze producten kunt verder leven, kunnen we natuurlijk altijd kijken wat we voor je kunnen doen.

Wat is de levertijd?

Wij zorgen dat alles wat in onze webshop te vinden is voor je klaar staat en dus dezelfde dag nog de deur uit kan. In de meeste gevallen zal het dan ook de volgende werkdag worden bezorgd op het adres van jouw keuze. In het weekend versturen wij niet. En als je verder weg (buiten Nederland woont) kan het iets langer duren. Maar je krijgt altijd op de dag van verzending een tracking-code waarmee je jouw bestelling kunt volgen tot aan de deur.

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland en België is verzending helemaal gratis

 

Betalen Ruilen en Retourneren

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons met alle bekende methodes betalen zoals o.a. iDeal en Paypal. De betalingen worden verzorgd door Klarna die dit voor 80.000 webshops wereldwijd regelt. 

Kan ik ook achteraf betalen?

Ook achteraf betalen wordt door Klarna aangeboden.

Mag ik ruilen?

Als je bij levering niet 100% tevreden bent over je bestelling, dan kun je dat binnen 14 dagen aan ons laten weten en krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Wel willen wij graag het product in de originele verpakking retour (kosten voor retourzending worden niet vergoed). Je kunt voor de retourmelding gebruik maken van ons retourformulier: downloaden

 

Garantie

Heb ik garantie?

Wij garanderen een deugdelijk product te leveren. Mocht uw bestelling door transport beschadigd zijn geraakt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, dan wordt het kostenloos vervangen. Onze producten zijn bij normaal gebruik twee jaar gegarandeerd. (maar ze gaan zeker wel veel langer mee)

Wat heb je nodig om gebruik te maken van de garantieregeling?

  • Je hebt de originele kassabon of vrachtbrief
  • De melding valt binnen de garantieperiode 

Wat zijn de voorwaarden?

  • De melding mag alleen ontstaan zijn bij normaal huishoudelijk gebruik
  • De reden voor de melding is niet het gevolg van normale slijtage, normaal verbruik, of normale veroudering van het product
  • Houd rekening met een termijn van 2 maanden om je klacht aan ons bekend te maken, tenzij je een goede reden hebt om je niet aan deze termijn te houden

Wanneer wordt een melding niet in behandeling genomen?

  • Als de melding is ontstaan door onjuiste montage of onjuist gebruik
  • Als de reden voor de klacht het gevolg is van omstandigheden die buiten het product zelf liggen.
    Bijvoorbeeld: verkleuring van een lampenkap door zonlicht, of vochtvlekken doordat de ruimte te vochtig is of beschadiging doordat het is aangestoten door een ander voorwerp.

 

Overig

Hoe heet jouw kat?

De zwarte kater die hier en daar op de site te zien is mijn grote vriend Bokito, overigens een uiterst kritische liefhebber van het meer verfijnde interieur.  

© 2018 - 2021 LouLouLight | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel